Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Viestisuunnistuskauden päätti perinteisesti lokakuun loppupuolella Halikko-viesti. Lynxille viesti on ollut perinteisesti varsin menestyksekäs, sillä joukkue on miltei joka vuosi taistellut kärkisijoista. Tänäkin vuonna Lynxillä oli asettaa viivalle kolme joukkuetta. 

Sairastumisten takia kuitenkin erityisesti kolmosjoukkue oli osittain varsin nuori ja kokemusta pääsivät keräämään perheen pienemmätkin. Viestissä ykkösjoukkue oli neljäs tasaisen suorituksen jälkeen. Viestin kärkitaisto oli tasainen, ja voiton vei lopulta Paimion Rasti ennen Hiidenkiertäjiä ja MS Parmaa. Ennen varsinaista Halikko-viestiä oli lasten Halikko-juoksu, joka järjestettiin nyt toista kertaa. Siinäkin lynxiläiset sijoittuivat hyvin, poikien sarjassa Kristian Boström oli sijalla 7., Matias Maronen sijalla 30., Arttu Peltola sijalla 31. ja Miika Kankaanpää sijalla 35. Tyttöjen sarjassa Hanne Hilo oli hienosti kolmas, ja Aino Asklöf sijalla 13.

Lynxin ykkösjoukkueen aloitti Niklas Saramäki, joka osoitti syyskuntoaan jo kuukausi aiemmin SM-viestin avausosuudella. Nixu vaihtoi sijalla 8., n. 1,5 min kärkeä jäljessä. Kakkosjoukkueen aloittaja Tuomas Metsälä vaihtoi sijalla 33. kolme minuuttia Nixun jälkeen. Toisella osuudella keltamustien viestiä kiidätti trio Ollipekka Heikkilä, Jari Ikäheimonen ja Mikael Boström. Kolmikon meno oli kovaa, ja OP juoksi koko osuuden nopeimman ajan! Sijoitus nousi tässä vaiheessa kolmanneksi, vain 27 sekuntia kärjestä. Kakkosjoukkueen Kai Hilo, Sami Kivilaakso ja Herkko Plit vaihtoivat sijalla 44. Kolmannella osuudella Heidi Plit, Tuuli Heikkilä ja Henrik Asklöf pitivät Lynxin kärkitaistossa mukana ja vaihtoivat sijalla 5., 1:19 kärjen takana. Kakkosjoukkueessa Antti Ursin, Jukka Saramäki ja Meri Louhisola nostivat hienosti kakkosjoukkueen sijalle 30.

Neljännellä osuudella ykkösen Johanna Asklöf, Tom Asklöf ja Petteri Lauronen vaihtoivat sijalla 4., eroa kärkeen oli vajaat 2,5 minuuttia. Kakkosjengissä Sini Närvä, Kirsi Boström ja Anne-Mari Leskinen tekivät tasaista työtä ja joukkue majaili osuuden jälkeen sijalla 30. Viides osuus oli viimeinen yhteinen osuus ja Lynxin kolmikosta Antti-Pekka Leskinen ja Aleksi Leskinen saivat juosta melko rennosti omat pätkänsä. Sen sijaan viimeisenä lähtenyt Janne Mänkärlä joutui laittamaan itsensä tiukille. Sijoitus oli tässä vaiheessa 4., vajaat 3 minuuttia kärjestä. Kakkosjoukkuessa Aleksi Mattila, Rainer Kujala ja Lauri Kleemola toivat joukkueen vaihtoon edelleen sijalla 30.

Kaksi viimeistä osuutta olivat kärkijoukkueilta kovaa taistelua, sillä erot olivat pieniä. Toiseksi viimeisellä osuudella Taru Ikäheimonen joutui hieman taipumaan, ja lähetti ankkuriosuudelle Aapo Leskisen varmistelemaan Lynxin nelossijaa vajaat 6,5 minuuttia kärjen perään. Aapo tekikin varmaa työtä ja piti keltamustat nelosina loppuun saakka. Kakkosjoukkueessa Sara Karvonen ja Marko Närvä nostivat kakkosjoukkueen sijalle 27. Kolmosjoukkue sijoittui lopulta sijalle 76. Joukkueessa juoksivat Anna Ojapalo, Annamari Heikkilä, Mika Raitola, Nina Ljunqvist-Sarparanta, Matias Koponen, Aino Asklöf, Karim Mbembela, Suvi Heikkilä, Kristian Boström, Sami Raitola, Hanna Kangasaho, Pekka Pajuoja, Ville Sundberg, Karoliina Sundberg ja Markus Saramäki.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media