Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Suuntasimme 2.2. lämpimämpiin olosuhteisiin leirille Espanjan rannikolle. Porukkaamme kuului Aapo, Janne, Aino, Ape ja Sara. Majoituksemme sijaitsi La Marinassa camping-alueella, jossa meillä oli oma, hieman ahdas, mutta viihtyisä bungalow. Suunnistamaan pääsi heti leirintäalueelta, mutta treenejä oli tarjolla hieman pidemmänkin ajomatkan päässä. Maastotyypit vaihtelivat melkoisesti hiekkapohjaisista rantamaastoista jylhiin rinteisiin. 4.2. porukkamme kasvoi, kun saimme naapurimökkiin Axun ja Anne-Marin perheineen.

Bungalow

Leirikokkimme Ape työn touhussa

 

Leirin keskivaiheilla juoksimme kaksipäiväiset kisat La Nuciassa. Lauantaina tarjolla oli WRE-keskimatka ja sunnuntaina pitkämatka. Maastotyyppi oli kovin erilaista, kuin mihin olimme tottuneet, ja ilman mallisuunnistusta olimme kaikki lähtöhetkellä enemmän tai vähemmän pihalla kartan käteen saatuamme. Lauantaina porukkamme parhaista suorituksista vastasivat kokeneet konkarit Axu ja Anne-Mari. Axu oli kilpailussa 16. ja Anne-Mari 10. Sunnuntain pitkämatka sujui jo hieman paremmin, kun maastosta oli jo muodostunut jonkinnäköinen käsitys. Sunnuntaina porukkamme tahtipuikkoja heilutteli vuorostaan Mänkärlän pariskunta. Janne oli 10. ja Aino 2. Täysin puhtaita suorituksia ei pitkällä matkallakaan tehty. Yhteistuloksissa parhaiten sijoittuivat Janne (11.) ja Anne-Mari (9.).  Yhteiskisan voiton vei miehissä Jonas Leandersson ja naisissa Svetlana Mironova. Kokonaisuudessaan kisat olivat hienot ja ne kartuttivat taas kokemusta uudenlaisesta maastotyypistä. Kisasivut löytyvät osoitteesta http://www.wre2015lanucia.clubosantjoan.com/en/

Palanen kisakartasta

Sunnuntain kisan vika rasti

Treenit olivat myös erinomaisia ja seura loistavaa. Kovat treenit olivat leirin keskiössä. Paineensietokykyäkin tuli harjoitettua kovien treenien yhteydessä takaa-ajolähdöin. Olimme kehitelleet leirille oman leiri-cupin, jossa jokaisesta kovasta treenistä (mukaanlukien kisat) laskettiin yhteisajat. Tämä systeemi lisäsi treeneihin aina hitusen lisää kilpailuviettiä :) Cupin voitot veivät Axu ja Aino. Huom. tulokset hyvin epäviralliset ;)

Lähimaastoa

Aapo ja Anne-Mari spekuloimassa sprinttitreenin reitinvalintoja

 

Leiriltä palasimme 12.2. Axun porukan jäädessä vielä muutamaksi päiväksi jatkamaan leireilyä.

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media