Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Hei, Kevään suunnistuskausi ja Leimausleiri lähestyvät kovaa vauhtia. Tänä vuonnahan Leimausleiri järjestetään Tanhuvaaran urheiluopistolla 2.-5.6.

Lynxille on varattu 40 majoituspaikkaa hotellitasosta, ja majoitus on Savonlinnan keskustassa noin 15 km opistolta. Järjestäjät järjestävät sieltä ilmaisen kuljetuksen opistolle aamulla ja takaisin illalla. Aamupala syödään hotellilla mutta muut ruoat opistolla. Leirin hinta on 220 euroa leiriläisille ja seuraohjaajien hintaa (200 euroa) seura tulee tukemaan. Tarkempia tietoja leiristä mm. tasokuvauksineen:

http://leimaus2015.fi/

Tänä vuonna Lynx lähtee leirille bussilla aikaisin tiistaiaamulla 2.6, ja bussikyydin menopaluuhinta on 35 euroa/henkilö. Aikataulut tarkentuvat myöhemmin. Sitovat ilmoittautumiset nimenhuutoon 31.3 mennessä: http://lynx.nimenhuuto.com tai allekirjoittaneelle. Laita kommenttikenttään leiriläisen nimi, syntymäaika, taso, onko ruoka-aineallergioita ja tuleeko yhteiskuljetuksella. Lisäksi aikuisilta (S)-merkintä jos toimit seuraohjaajana; seuraohjaajat ovat lämpimästi tervetulleita! Jokaista 5-8 leiriläistä kohden tulee olla yksi seuraohjaaja ja alle 8-vuotiailla tulee olla oma huoltaja mukana. Nimenhuutoon tarkennetaan bussiaikataulut myöhemmin.

Annan mielelläni lisätietoja tarvittaessa.

terv. Kirsi (kirsi.isoherranen(a)pp1.inet.fi

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media