Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Tämän vuoden Tossupäivä järjestettiin totutusti Masalan yläkoulun ja lukion tiloissa. Aurinkoinen päivä helli metsään haluavia ilveksiä, kauniaislaisen OK77 tarjotessa harjoitusseuraa. Nuoret Henrik Asklöf ja Ville Rehn toimivat ansiokkaasti ratamestareina, Koposen Ville puolestaan taituroi tulospalvelussa.

 Kun isommat ja pienemmät lynxiläiset olivat saaneet treeniminuutit täyteen joko rasteilla tai leikkipuistossa, siirryimme valmiin ruokapöydän ääreen nauttimaan Tiinan ja Liisan loihtimia herkkuja. Kahvin kanssa tarjoiltiin miehen ikään päässeen Aapo Leskisen 30-vuotisjuhlakakkua. Onnittelut vielä tätkin kautta päivänsankarille!

Tossupäivän perinteeseen kuuluu nimensä veroisesti tossujen sovittelua. Jyri hoiti VJ:n kenkätilauksen taas kertaalleen upeasti, joten ensi kesänä metsässä kirmaa moni upouusilla tossuillaan. Tiedättekö jo, minkä väriset ovat tämän vuoden boldit? Vastaus selviää viimeistään pääsiäisen jälkeen, kun tossut saapuvat tehtaalta!

Nastareiden lisäksi esittelyssä oli tänä vuonna myös Sauconyn ja New Balancen lenkkareita. Kirkkaat värit houkuttelivat ainakin naispuolisia tossunkuluttajia, mutta kengistä kertovaa asiantuntijaa kaivattiin paikalle. Moni oli kuunnellut syömisen lomassa Janne Mänkärlän asiantuntevaa luentoa oikeiden kenkien valinnasta, joten allekirjoittanutkin joutui pohtimaan kenkäostoksiaan muutenkin kuin värimieltymysten pohjalta.

Tossujen sovittelun lomassa Sami Kivilaakso ehti jakaa tämän talven Testijuoksu-aktiivipalkinnot. Aikuisten testijuoksuja oli tänä vuonna kiertänyt aktiivisimmin Joona Ojapalo. Palkintona jaettiin luonnollisesti uudet lenkkikengät! Nuorten sarjan voittaja jouduttiin arpomaan, sillä sekä Suvi Heikkilä että Matias Koponen olivat osallistuneet yhtä moneen testijuoksuun talven aikana. Onnettarena toiminut Freja Ikäheimonen nosti palkintotossut Ojapalon perheeseen, joten ensi kesänä Kantvikin suunnalta on luvassa kovia menijöitä!

Päivän päätteeksi sekä nuoriso- että valmennusjaosto pitivät omat palaverinsa. Valmennuspäällikkö Ville Sundberg puhui kompassin käytöstä sekä suunnassakulun ja kartanluvun suhteesta rastivälillä. Ahvenanmaan leirillä onkin luvassa paljon tähän teemaan liittyviä harjoituksia! Lisäksi kerroin valmennusurheilijoille Lynxiin tulevasta uudesta naisjäsenestä. Maailmanmestari Edgars Bertuksin vaimo Kristine Bertuka on vaihtamassa TuMesta meille saadakseen ympärilleen hyvän naisjoukkueen. Kristine on päässyt hyvään juoksukuntoon ja toivomme saavamme hänet keväällä suunnistamaan Suomeen ennen Tvåmilaa. Edgarsilla ja Kristinellä on vuoden ikäinen poika Jurgis.

Nuorisojaostoksessa päätettiin kevään harjoituspaikat, teemat ja harjoitusvastaavat. Vauhti-ilvekset ja suunnistuskoululaiset pitävät keväällä harjoitukset samoissa paikoissa, jolloin perheiden logistiikkapalvelut helpottuvat hieman, mikäli lapsia on opissa sekä suunnisistukouluissa että Vauhti-ilveksissä. Meillä on mahtava nuorisotiimi ohjaamassa loistavaa nuorisoa!

 

Kiitos jälleen kerran mukavasta kevättapahtumasta! 

Keltamustin siivin, Taatu

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media