Kissojen Yö 2018
Kirkkonummella 21.9
Lue lisää!

Kuntorastit
Lynxin kuntorastit vuonna 2018
Lue lisää!

Lynxin treenipaketit
Lisätiedot!

Suunnistuskoulu
Lisätiedot!

Saimme jälleen nähdä, että Särkänniemi-suunnistus on yksi suurimmista ja hienoimmista lasten suunnistustapahtumista, kun hyväntuuliset suunnistajat valtasivat huvipuistoalueen lauantaina 21.5. Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä käyty kilpailu oli lasten mieleen, niin isojen kuin ihan pientenkin. 

16-vuotisen historian aikana lapsille suunnattu puistosuunnistus on muotoutunut lasten ja nuorten sprintiksi maastossa, joka kelpaa huippusuunnistajillekin. Lasten radat on suunniteltu lasten ehdoilla ja sopivat myös ensikertalaisille. Isompien lasten radat sen sijaan täyttävät arvokisatason kriteerit. Huvipuiston kilpailualue ei ole helppo vaikka näin voisi kuvitella.

Tänä vuonna kelta-mustia lynxiläisiä tuntui olevan lähtölistalla vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Hienot Näsinneula-pokaalit pokkasivat tyttöjen 8RR -sarjassa kolmanneksi sijoittunut Anna Pavilainen ja poikien 10RR -sarjassa toiseksi suunnistanut Markus Maronen. Kymmenen parhaan joukkoon, kukin omassa sarjassaan, sijoittui Annan ja Markuksen lisäksi kuusi lynxiläistä. Linkki tuloksiin>> 

Suunnistuskilpailun jälkeen huvipuiston laitteet houkuttelivat suunnistajia viettämään koko aurinkoisen päivän Särkänniemessä. Suurin osa malttoi pyöriä laitteissa lähes sulkemisaikaan saakka, paitsi kirjoittajan perhe. Suomen jääkiekkoa oli ehdittävä kotiin jännittämään nuorten suunnistajapoikien toiveesta. 

Särkänniemi-suunnistus alkaa muodostua kevään perinteeksi monessa suunnistavassa lapsiperheessä. Osallistujia on paljon ja eri puolelta Suomea ja Särkänniemi-suunnistus onkin monen suunnistusseuran vuoden päätapahtuma. Nyt rohka isen lynxiläisiä, myös uusia juniorisuunnistajia perheineen mukaan ensi vuoden tapahtumaan.

                                         

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media