Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

1 000 koululaista, 40 luokkaa, 6 päivää... Lynx oli huhtikuun kahdella ensimmäisellä viikolla kiertueella Kirkkonummen kouluissa tutustuttamassa koululaisia ja opettajia suunnistukseen Sundsbergissa, Veikkolassa ja Keskustassa Vesitorninmäellä.

"Alueen koulujen opettajat saivat varata kalenterista heille sopivan ajankohdan. Me tarjosimme luokille tunnin suunnistustuokion, johon kuului kolme pistettä: viuhkasuunnistus, leimausrata ja normaali suunnistusrata, josta oli muutama eri versio", idean äiti ja päätoteuttaja Anna Ojapalo kertoo.

Kiertue ylitti odotukset. Kuuden päivän aikana huikeat 1 000 koululaista kävi tutustumassa suunnistukseen, ja palaute sekä oppilailta että opiskelijoilta oli kiittävää. "Saako mennä vielä kerran?" oli yleinen kysymys lapsilta. "Milloin tulette uudelleen?" kysyi moni opettaja.

"Olin todella tyytyväinen suunnistusohjaukseenne. Oli mukava, kun olitte tehneet monia erilaisia suunnistusratoja. Juttelimme koululla myös muiden opettajien kanssa ja kaikki olivat tyytyväisiä", eräs opettaja kiitteli luokkansa suunnistustuokion jälkeen.

Pietari Vuorensola opastamassa veikkolalaisia koululaisia hienossa kevätsäässä.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media