Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Lynxin osakkeet tärkeissä viesteissä nousevat kaudelle 2018, kun saamme seuraan neljä vahvistusta. "Paluumuuttajia" ovat Kalevan Rastista siirtyvät Paula Isomarkku ja Juuso Metsälä sekä Turun Metsänkävijöistä Lynxiin vaihtava Antti Parjanne. Lisäksi Lynxin edustustiimiin liittyy Elli Virta, joka on aiemmin edustanut OK Triania.

"Hienoa, että seuraan on imua. Vahvistukset ovat aina piristysruiske. Ensi kaudella tavoittelemme viestimenestystä, jota vauhdittamaan olemme käynnistäneet viestiprojektin. Projektin tavoitteena on innostaa treenaamaan erityisesti niitä luotettavia viestitykkejä, jotka eivät ehkä henkilökohtaista menestystä tavoittele", valmennuspäällikkö Ville Koponen.

Kysyimme Paulalta, Juusolta, Antilta ja Elliltä muutaman kysymykseen:

1. Mikä houkutteli sinut Lynxiin?

2. Mitä odotuksia ensi kaudelle?

3. Mitä odotat Lynxiltä?

4. Mitä tuot itse seuraan/edustuksen tiimiin?

Paula Isomarkku

1. Aino (Mänkärlä), Anne-Mari (Leskinen) ja Taatu (Tatu Ikäheimonen) houkuttelivat.

2. Odotan ensi kaudelle terveitä jalkoja, hyvää kulkua ja suunnistusonnistumisia sekä kivoja yhteistreejä ja hyvää viestifiilistä ja -taistelua seurakavereiden kanssa.

3. Odotan Lynxiltä mukaan pääsemistä ja harjoitusseuraa.

4. Tuon seuraan innokkaan suunnistajan.

Juuso Metsälä

1. Vaihdoin aikanaan Kalevan Rastiin kolmen Joensuun opiskeluvuoden jälkeen, ja nyt palaan Lynxiin kolmen pääkaupunkiseudulla asutun vuoden jälkeen. Tärkein syy on kuitenkin se, että vaihto kasvattajaseuraan motivoi taas harjoittelemaan ja nauttimaan kilpailemisesta. 

2. Olen aina pitänyt kilpailemisesta vaativissa maastoissa ja tärkeissä kisoissa. Ensi kaudella hienoja kisoja ovat ainakin SM-keskimatka, -pitkä ja viesti sekä Jukola. Niissä haluan tehdä kauden parhaat suoritukset.

3. Lynx oli minulle paras mahdollinen kasvattajaseura, ja tässä kohtaa uraa haluan enemmänkin antaa takaisin.  Odotan Lynxin ilmapiirin innostavan kaikkia parempiin suorituksiin ja kehittymään.

4.  Tuon kokemusta, näkemystä ja pelihuumoria, koska olen ollut näissä paikoissa ennenkin.

Antti Parjanne

1. Kolme vuotta sitten TuMeen vaihtaessa kaipasin vaikean jalkavammavuoden jälkeen uusia ärsykkeitä ja toisaalta tiesin, että jos haluan yrittää saada itsestäni mahdollisimman paljon irti, tulisin harjoittelemaan paljon yksikseni. Nyt kun perheessämme on pieni tyttö ja jalkavammat vaivaavat edelleen, on aika harjoitella hieman vähemmän tavoitteellisesti ja treenailla kavereiden kanssa. Kuviot ja kaverit on pääosin tuttuja, joten seuraan on helppo tulla takaisin.

2. Ainoa tavoite on saada jalka kuntoon ja toivottavasti pääsen nauttimaan treeneistä keväämmällä ilman pelkoa uusista vammoista.

3. Mukavaa seuraa treeneissä, leireillä ja kisareissuilla. Jatkossa tulee reissattua varmaan aika paljon myös vaimon ja tytön kanssa, ja Lynxissä siihen on totuttu, joten ymmärrystä varmasti löytyy. Samoin jos tulee juoksutaukoa, treeniseuraa korvaaviin treeneihinkin löytyy läheltä (toivottavasti porukka pysyisi mahdollisimman terveenä)

4. Edustuksen porukkaan tuon kokemusta, ja myös näkemystä jota olen vuosien varrella sekä muista seuroista ja treeniporukoista saanut. Seuratoimintaan pystyn toivottavasti jossain vaiheessa antamaan oman pienen panokseni.

Elli Virta

1. Kova viestijoukkue ja kivat naissuunnistajat. Ajatus siitä, että ehtii vielä menestyä viesteissä ennen kuin olen liian vanha :D

2. Ensi kaudella ensisijaisena tavoitteena ovat viestit, ja odotan itseltä onnistumisia oikeilla hetkillä. Tähtään myös WMOCiin.

3. Odotan hyvää fiilistä, hauskoja hetkiä sekä innostunutta asennetta. Ensikohtaamisen perusteella näitä on luvassa.

4. Vaikea kysymys. Toivon tuovani esimerkkiä venymisestä tarpeen tullen sekä huumoria. Ehkä valmentajataustastakin voi olla hyötyä joissain tilanteissa.

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media