Suunnistuskoulu
Jatkuu taas huhtikuussa!
Lue lisää!

Kuntorastit
Lynxin kuntorastit vuonna 2017
Lue lisää!

Kissojen Yö 2017
Perjantaina 22.9.
Lisätiedot!

Nuorten sarjakilpailu
30.8.2017 Linlossa
Lisätiedot

Tervetuloa Lynxin järjestämään ja Osuuspankin sponsoroimaan Hippo-suunnistuskouluun!

Tapahtumia on keväällä ja syksyllä ympäri Kirkkonummea. Näiden lisäksi on mahdollisuus osallistua Lynxin muihin tapahtumiin ja nuorten sarjakilpailuihin.

Ryhmiä ja haastetasoja löytyy sekä vasta-alkajille, että perusteet jo osaaville pikku pihkaniskoille! Vi har också undervisning på svenska!

Ilmoittaudu täällä!

 

Harjoitusohjelma päivitetään tänne pian!

 

Tietoja harjoituspaikoista päivitetään nettisivuille ja muutoksista ilmoitetaan suunnistuskouluun ilmoittautuneille myös sähköpostitse.

Suunnistuskoululaiset voivat osallistua myös Lynxin järjestämään Kissojen yö-tapahtumaan ja talvikaudella viikottaisiin saliharjoituksiin (jumppaa/pelailua).

Suunnistuskouluun tullaan yhdessä huoltajan kanssa. Suunnistuskoulun suositeltava aloitusikä on 7-12 vuotta (v. 2018 täyttävät).

Suunnistuskoulu maksaa kevään ja syksyn kerroilta yhteensä 100€ (pelkkä kevät tai syksy erikseen maksettuna 60€), lisäksi tulee Lynxin jäsenmaksu 40 €. Suunnistuskoulun hintaan sisältyy paita, materiaalit, opastus ja kartat. Maksetaan tilille: FI73 5554 0940 0020 65 (Osuuspankki), viestikenttään: s-koulu lapsen/lasten nimi/nimet.

Suunnistuskoululaiset vakuutetaan Nuori Suunta -lisenssikorttiin liittyvällä tapaturmavakuutuksella, kun seuran jäsenmaksu on maksettu.

Suunnistuskoulu alkaa klo 18.00 ja kestää noin 1h 20min. Ohjelmassa on suunnistuksen alkeiden opettelua ja suunnistusharjoitus pienryhmissä. Teoriatunti pidetään pääsääntöisesti sisätiloissa ja muut tapahtumat ulkona, joten pukeutuminen ja jalkineet sään mukaan. Lenkkitossuilla pääsee hyvin alkuun.

Tervetuloa mukaan!

Terkuin,

Suunnistuskoulun opet

suunnistuskoulu(a)lynx.fi

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media