Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Kilpailukutsu

Pääkaupunkiseudun sarjakilpailu 1/2015 tiistaina 12.5.2015 Kirkkonummella Veikkolan urheilupuistossa. Lynx järjestää nuorten sarjakilpailun 12.5.2015. 

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat myös hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen. Kilpasarjoihin voi osallistua suunnistamalla yksin.  Ei-kilpasarjan radan voi kulkea yksin tai saattajan tai parin kanssa.

 

Kilpasarjat:

tytöt:              D8RR, D10RR, D12TR, D10, D12, D14 sekä uutena D14L (sama rata kuin D12)

pojat:             H8RR, H10RR, H12TR, H10, H12, H14 sekä uutena H14L (sama rata kuin H12)

 (RR= rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.)

(TR= tukireittirata: on viitoitus kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.)

Ei- kilpasarjan radat:

S-RR               (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)

S-TR               (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)

S-10 – 14        (yksin, parin tai saattajan kanssa 10-, 12- tai 14-vuotiaiden radalla, ei ikärajoituksia)

Ilmoittautumiset

Kilpailuun toivomme ennakkoilmoittautumista aina su 10.5. iltaan klo 19 asti, käyttäen linkkiä  

ennakkoilmoittautuminen 12.5. - Lynx

Ilmoittautua voi myös paikanpäällä, ennakkoilmoittamisella vältät jonotuksen!

Ilmoittautuminen kisapaikalla. Ilmoittautuminen kisapaikalla tapahtuu palauttamalla täytetty ilmoittautumiskortti Infoon. Kortteja on jaossa Info-pisteen lähistössä. Ilmoittautumiskorttiin täytetään selkeällä käsialalla kilpailijan nimi, seura, sarja ja emit-kortin numero. Ilmoittautumiskortin palauttamisen jälkeen kilpailija siirtyy lähtöön.

Ennakkoilmoittautuneiden saapumisilmoitus. Ennakkoilmoittautuneiden on ilmoitettava saapumisestaan Infon "Ennakkoilmoittautuneet"-pisteeseen. Kilpailija merkitään saapuneeksi ja jonka kilpailija siirtyy lähtöön.

Lainaemit 

Lainattavia Emit-kortteja saa ilmoittautumispisteen Infosta. Huom! Rajoitettu määrä käytössä. Jos emit-kortin käyttö ei ole sinulle vielä tuttua, niin saat siihen pyydettäessä opastusta samasta paikasta. Kadonnneesta emitistä peritään 70€. 

Osanottomaksut

Kilpailu on maksuton alueen seuroille

Lähdöt

Maastoon pääsee klo 17. – 18.30. Matkaa lähtöön kilpailukeskuksesta n. 200 m 

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Kilpailijan emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjillä on muutamia lainaemit-kortteja. Kartta on tulostekartta 1:7500, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa. 

Kilpailumaasto

Veikkolan Urheilupuistossa sijaitseva ulkoilualue, jossa risteilee runsaasti polkuja. 

Opastus

Ajo-ohje; Veikkolan liittymästä tieltä E18 (moottoritie Helsinki – Turku) liikenneympyrään, josta käännytään tielle 110 Turkuun päin. Toisesta liikenneympyrästä jatka Turkuun päin ja käänny Lamminpääntielle. Tästä on opastus pysäköintipaikalle. (opastusta ei ole moottorien tien varrella). Opastus on paikallaan ti 12.5. klo 16 alkaen. 

Pysäköinti

Pysäköinti on hiekkakentällä (talvisin luistelukenttä, yleisurheilukentän läheisyydessä). Matkaa kilpailukeskukseen 300 m, valkoinen viitoitus. 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksen osoite on Eerikinkartanontie 7.  

Tiedustelut

Annamari Heikkilä p. 044-7756406. Lisätietoja löytyy myös seuran nettisivuilta www.lynx.fi 

 

Tervetuloa! 

Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media