Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Kilpailukutsu

Pääkaupunkiseudun sarjakilpailu 1/2016 järjestetään keskiviikkona 11.5.2016 Kirkkonummella Haukipäässä Hilan puomilla, Hilantie. Kilpailukeskuksen osoite on Korsumäentie 216. Lynx on järjestelyvuorossa ensimmäisenä.

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat myös hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen. Kilpasarjoihin voi osallistua suunnistamalla yksin.  Ei-kilpasarjan radan voi kulkea yksin tai saattajan tai parin kanssa.

Kilpasarjat:

  • tytöt: D8RR, D10RR, D12TR, D10, D12, D14 sekä D14L (sama rata kuin D12)
  • pojat: H8RR, H10RR, H12TR, H10, H12, H14 sekä H14L (sama rata kuin H12)

(RR= rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.)

(TR= tukireittirata: on viitoitus kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.)

Ei- kilpasarjan radat:

  • S-RR        (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)
  • S-TR        (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)
  • S-10 – 14 (yksin, parin tai saattajan kanssa 10-, 12- tai 14-vuotiaiden radalla, ei ikärajoituksia)

Ilmoittautumiset

Kilpailuun on ennakkoilmoittautuminen pakollinen 8.5. klo 24 mennessä käyttäen Lynxin nettisivuilla olevaa linkkiä www.lynx.fi

Ilmoittautua ei voi paikanpäällä, koska armeijan alue. Huom! myös kaikkien autokuskien, saattajien, mukana olevien pikkusisarusten ja huoltajien täytyy myös ilmoittautua linkin kautta. Lisäksi kaikkien paikalle tulevien tulee olla suomen kansalaisia.

Lainaemit

Lainattavia Emit-kortteja saa ilmoittautumispisteen Infosta. Huom! Rajoitettu määrä käytössä. Jos emit-kortin käyttö ei ole sinulle vielä tuttua, niin saat siihen pyydettäessä opastusta samasta paikasta. Kadonnneesta emitistä peritään 70€.

Osanottomaksut

Kilpailu on maksuton alueen seuroille

Lähdöt

Maastoon pääsee klo 17. – 18.30. Matkaa lähtöön kilpailukeskuksesta on noin 500 m.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Kilpailijan emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjillä on muutamia lainaemit-kortteja. Kartta on tulostekartta 1:10000 H/D14-sarjoissa muissa sarjoissa 1:7500, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.

Kilpailumaasto

Maasto on puolustusvoimien harjoittelumaastoa, aluetta halkoo muutama suuri hiekkatie ja tiheä polkuverkosto. Maasto on nopeakulkuista ja selkeää, eteläsuomalaiseksi metsäksi erinomaista. H/D14-sarjat kulkevat alueen läpi, jossa on muutaman ison ojan ylitys.

Opastus

Ajo-ohje; Upinniementieltä käännytään Eestinkyläntielle, joka muuttuu myöhemmin Hilantieksi. Hilantieltä käännytään Korsumäentielle. Kilpailukeskuksen osoite on Korsumäentie 216. Huom! Ajo Hilantien kautta!

Pysäköinti

Tienvarsipaikoitus, suosikaa kimppakyytejä.

Tiedustelut

Annamari Tiitola p. 044-7756406. Lisätietoja löytyy myös seuran nettisivuilta www.lynx.fi

Tervetuloa!

Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media