Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Tapahtumakeskus ja opastus:

Sprinttikuntosuunnistuksen keskuksena Vuorenmäen koulu, osoite Eerikinkartanontie 5 Veikkola. Karttojen myynti Infossa koulun aulassa. Opastus pysäköintiin tieltä 110 Veikkolasta. Vuorenmäen koulun välittömään läheisyyteen pääsee myös julkisella bussiyhteydellä (linjanumerot 280 ja 243).

Lähtö:

Vapaasti kello 11-13 välillä

Radat:
Sprintti A 3,2km / 16 rastia
Sprintti B 2,3km / 12 rastia

Karttamaksu:

8 euroa/kartta

Kartta ja lähtö:
Sprinttisuunnistuskartta 1:4000, päivitetty kesällä 2018. Tarjolla myös irralliset rastimääritteet. Kulku lähtöön merkattua reittiä pitkin. Lähdössä nollaleimasin, josta aika lähtee käyntiin. Jos haluat hyvän kisanomaisen suorituksen, kannattaa olla vilkuilematta liikaa rataa etukäteen, vaikka kartan saakin jo infosta :)

Ratojen kuvaus:
Radat pyörivät Vanhan Turuntien molemmin puolin koulujen ympäristössä. Maasto ei aivan teknisintä sprinttimaastoa ole, mutta ratoihin on pyritty tekemään nopeita suunnanmuutoksia sekä nopeita valintoja vaativia suunnistustehtäviä. Etenkin pidemmän radan loppuosassa pitää olla tarkkana että kiertää rastit oikeassa järjestyksessä, sillä rasteja ja rastinumeroita on paljon lähekkäin. Lyhyempi sprintti on samankaltainen, mutta hieman helpompi / selkeälukuisempi.

Huomatkaa, että Vanhan Turuntien ylittäminen on kokonaan kielletty suorituksen aikana, kulkeminen on sallittu ainoastaan kahden alikulun kautta (merkitty karttaan)! Samoin Vuorenmäen tekonurmelle meno on kielletty (merkitty myös karttaan). Alueella liikkuu jalankulkijoita, pyöräilijöitä ym, joten huomioikaa tämä suorituksissa.

Maali:

Jokaisen tulee ilmoittautua maalissa. Maali sulkeutuu kello 14.00, jolloin rasteja lähdetään noutamaan maastosta.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media