Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Hyvät nuoret suunnistajat ja suunnistuksen ystävät!

Syyskuun toisena viikonloppuna Kirkkonummella järjestettävä Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppu tarjoaa nuorille 13 – 14 -vuotiaille suunnistajille paitsi yhdessäoloa viikonloppuleirin muodossa niin myös mahdollisuuden yhteislähtökilpailun finaalissa kilsailla siitä mistä päin Suomea löytyvät parhaat näiden ikäluokkien suunnistajat. Tämä on kymmenes kerta, kun Kultaisesta kompassista kisaillaan. On mielestäni tärkeää, että tällaisia suunnistustapahtumia tehdään myös nuorten ehdoilla. Toki suunnistuskulttuuriin kuuluu, että kaikenikäiset suunnistajat pääsevät siinä ohessa mittaamaan kuntoon, ja niin tälläkin kertaa kaikilla suunnistajilla on mahdollisuus kisaviikonlopun sunnuntaina kisailla Lynxin syyskansallisten merkeissä.

Timo Ritakallio

Suunnistuksessa menestyminen edellyttää paitsi hyvää fyysistä kuntoa niin myös hyvää kartanluku- ja reitinvalintataitoa yhdistettynä erinomaiseen suorituksenhallintaan. Nuorten urheilussa yllätyksellisyys ja itsensä ylittäminen ovat paljon yleisempää kuin aikuisten vastaavissa kilpailuissa. Kun yhdistetään suunnistuksen lajiominaisuudet ja nuorten kilpailujen yllätyksellisyys, uskon että katsojille onkin tarjolla erinomaisen mielenkiintoinen kisa Kultainen kompassi -cupin finaalin voitosta. Ja ennen kaikkea tarjolla on nuorten suunnistajien liikkumisen riemua, itsensä ylittämistä ja oman parhaan suorituksen tekemistä juuri oikealla hetkellä.

Haluankin toivottaa kaikille kilpailijoille mitä parhainta menestystä ja onnistuneita suorituksia Kultainen kompassi-cupin finaaliviikonloppuna. Elinvoimainen seuratoiminta on suomalaisen urheilun sydän. Ilman lukemattomia vapaaehtoisten tekemiä talkootunteja tätäkään Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppua kaikkine tapahtumineen ei olisi mahdollista järjestää. Haluankin tässä yhteydessä kiittää tapahtuman järjestäjäseura Lynxiä ja sen kaikkia vapaaehtoistyöntekijöitä tämän finaaliviikonlopun mahdollistamiseksi tekemästänne arvokkaasta talkootyöstä.

Toivotan kaikille oikein mukavaa ja antoisaa Kultainen kompassi -cupin finaaliviikonloppua Kirkkonummella!

Timo Ritakallio
Puheenjohtaja
Suomen Olympiakomitea
Kilpailun suojelija

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media