Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Koronaviesti 2020
Tulokset julkaistu!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Maasto tarjoaa Kirkkonummelaiseksi rannikon avokallion maastotyypin lisäksi hämäläisiä elementtejä, esimerkiksi paikoitellen hieman möykkyistä pohjaa mutta hyvää näkyvyyttäkin mäkien välissä.

Useista samassa yhteislähdössä lähtevistä sarjoista ja hajontalenkeistä johtuen viestitunnelmaa on tarjolla kaikille. Varsinkin alussa saa olla tarkkana, että ottaa oikean reitin omalle hajonnalleen eikä anna muiden liikaa häiritä. Varsinkin ratojen alku- ja lopouosien alueella maastossa on paikoitellen asuntoalueen läheisyydestä johtuvia uusia karttaan merkitsemättömiä polkuja ja uria.

Myös Jukolaan voi syntyä uusia uria hämäämään juoksijaa, joten käynee hyvästä harjoituksesta. Hajonnoista on tehty kaikille tasapuoliset, siten että maaliin tullessa kaikki ovat juosseet kaikki samat välit. Maastoalue ja hajonnat ovat hieman rajoittaneet ratojen suunnittelua, mutta radoille on pyritty saamaan hajontojen lisäksi pidemmille matkoille sopivia elementtejä ja reitinvalintaa.

Kartta on Janne Weckmanin käsialaa kuten Jukolassakin. Weckmanin ehkä hieman joitain muita kartoittajia yleistävämmästä tyylistä johtuen kaikkia kiviä ei välttämättä ole kuvattu karttaan. Kartta mahdollistaa sujuvan etenemisen kovassa vauhdissa. Samaa pitkän matkan ratojen elementtiä pyrkivät myös ratamestarit tarjoilemaan.

Hyvää Jukolakenraalia!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media