Aikuisten ja nuorten
suunnistusopetus
Lue lisää!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit vuonna 2019
Lue lisää!

AM-yö 13.9.2019
Lisätiedot!
Kissojen yö 27.9.2019
Lisätiedot!

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Lynx järjestää KISSOJEN YÖ –lasten yösuunnistustapahtuman perjantaina 27.9.2019 Kirkkonummella Gesterbyn koulun alueella. Samassa yhteydessä järjestetään H/D14-sarjojen Yö-aluemestaruuskilpailu.

KISSOJEN YÖ on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä.

Sarjat

S4RR (saattaja pakollinen), S6RR (saattaja pakollinen), S8RR, H/D 8RR, S10RR, H/D 10RR, H/D 12TR, H/D 12, H/D 14, S AVOIN

Saattaja AVOIN-sarja on tarkoitettu kaikenikäisille saattajan kanssa metsään lähteville. Voit valita minkä tahansa radan.

Ilmoittautumiset

Ne kilpailijat, joilla on suunnistuslisenssi, ilmoittautuvat IRMAn kautta. Lisenssittömät kilpailijat ilmoittautuvat Lynxin sivuilla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 22.9. klo 24.00. Huom. Lynxin sivujen kautta ilmoittautuessa ilmoita huoltajan puhelinnumero, josta tavoitetaan kilpailun jälkeen! Kilpailupaikalla myös mahdollista ilmoittautua infoon, osallistumismaksu on silloin korkeampi. Ilmoittaudu tästä LINKKI TÄHÄN

Osanottomaksut

8 euroa/kilpailija (Kilpailupaikalla 13 euroa/kilpailija). Osanottomaksut maksetaan samanaikaisesti ilmoittautumisten kanssa. Maksut Lynx ry:n tilille numero FI73 5554 0940 0020 65. Viesti-kenttään: Lapsen nimi, sarja ja seura
Tarkasta, maksaako seurasi osallistumismaksun, koska tapahtuma ei ole virallinen suunnistuskilpailu muutoin kuin H/D14-sarjojen osalta.

Lähdöt

Ensimmäiset lähdöt klo 19.45. Saattajasarjojen lähtö jonoperiaatteella.

Lähtöajat

Lähtöajat julkaistaan Lynxin nettisivuilla viimeistään torstaina 26.9.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Kilpailijan emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Muussa tapauksessa kilpailijalle varataan vuokrakortti, jonka hinta on 3 euroa.

Kartta

Tulostekartta 1:10 000, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.

Kilpailumaasto

Pieni, ulkoiluteihin ja asutukseen rajautuva metsäalue Kirkkonummen Gesterbyssä. Alueella on suunnistusta helpottamassa kuntorata ja runsaasti muita polkuja. Kuntoradan valot on sammutettu kilpailun ajaksi.

Pysäköinti ja Opastus

Pysäköinnin Navigointiosoite: Vilhonkummuntie 4, Kirkkonummi. Pysäköinti on koulun parkkialueella. Opastus on paikallaan pe 27.9. klo 18 alkaen. Pysäköinti kilpailukeskuksessa.

Valaisinsuositus

Metsään kannattaa ottaa jokin valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras kissa-asu palkitaan.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on Gesterbyn koulun piha-alueella. Kilpailukeskuksessa on info, kahvila, WC ja ensiapu. Kisakahvilasta edullisesti pientä syötävää ja juotavaa ym.

Tiedustelut

Kilpailunjohtaja Kirsi Isoherranen p. 0407293402
Ratamestarit Marko Närvä ja Ville Koponen p. 0505207992
Valvoja Kai Hilo Espoon Suunta p. 040 865 2858
Lisätietoja löytyy myös seuran nettisivuilta www.lynx.fi

Tervetuloa lumoavaan metsään!

Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media