Kissojen Yö 2018
Kirkkonummella 21.9
Lue lisää!

Kuntorastit
Lynxin kuntorastit vuonna 2018
Lue lisää!

Lynxin treenipaketit
Lisätiedot!

Suunnistuskoulu
Lisätiedot!

Online

Tulokset

Väliajat

KILPAILUKUTSU

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu (NSK) suunnistetaan tiistaina 8. toukokuuta 2018 Kirkkonummen Sundsbergissa. Järjestäjänä Kirkkonummen Lynx.

Kilpailukeskus

Kartanonrannan koulu, osoite: Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg

Kilpasarjat

Tytöt: D8RR, D10RR, D12TR, D10, D12, D14 ja D14L
Pojat: H8RR, H10RR, H12TR, H10, H12, H14 ja H14L

RR = rastireittirata: maastossa on viitoitettu reitti, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR = tukireittirata: viitoitettu reitti kuten RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää apuna tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

D/H14L on vähän suunnistaneille, 12-sarjojen rata.

Ei-kilpasarjan radat

S-RR (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)
S-TR (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)
S-10–14 (yksin, parin tai saattajan kanssa 10-, 12- tai 14-vuotiaiden radalla, osallistuja voi iästään riippumatta kulkea haluamansa radan)

Osanottomaksut

Kilpailu on maksuton alueen seurojen jäsenille.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen toivottavaa alla olevan linkin kautta maanantaihin 7.5. klo 20 mennessä. Etukäteen ilmoittautumalla pääset ilmoittautumisjonon ohi ja siirtymään suoraan lähtöön. (HUOM! Vain antamalla kaikki tiedot oikein, pääset siirtymään suoraan lähtöön.)

Tapahtumaan voi ilmoittautua myös paikan päällä. Kilpailija täyttää ilmoittautumislomakkeen ja antaa sen infoon ennen lähtöön siirtymistään. Ilmoittautumisten ja tulospalvelun nopeuttamiseksi toivomme kuitenkin ennakkoilmoittautumista maanantai-iltaan 7.5. klo 20 mennessä alla olevasta linkistä.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScclGP5xI-27_e8YCBPy078mT7-G8aOkdmdp3z3sSmw7wNxmg/viewform

HUOM! Ennakkoilmoittautuneet, joilla on oikein ilmoitetut tiedot, voivat mennä suoraan lähtöpaikalle, jossa on kuitenkin ehdottomasti ilmoittauduttava lähdön valvojalle, joka kirjaa kilpailijan lähteneeksi metsään. Jos olet ilmoittautunut ennakkoon ja tietosi ovat muuttuneet, ilmoittaudu infoon ja korjaa tietosi.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Lainattavia Emit-kortteja on saatavissa rajoitetusti infosta. Kadonneesta emitistä peritään 70€.

Lähdöt ja maali

Maastoon pääsee klo 17.30 – 19.00. Lähtöön on matkaa max. 400 m. Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa, jossa myös emit-purku.

Kilpailumaasto

Kilpailumaasto on suurelta osin luonnonvaraista aarnimetsää, jossa muutamia polkuja. Kilpailumaasto rajautuu selkeästi idässä ja etelässä asfaltitiehen sekä lännessa ja pohjoisessa isoon niittyyn.

Kartta

Mittakaava 1:7500. Kartta on muovikotelossa.

Liikenne ja pysäköinti

Pysäköinti on Kartanonrannan koulun piha-alueella sekä hiekkakentällä. Noudata pysäköinninohjaajien neuvoja.

Tiedustelut

Simo Sukselainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045-6797940

Tervetuloa suunnistamaan!

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media