Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
Veikkolassa 
Kilpailuinfo

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Harrastesuunnistajille Lynx tarjoaa monia mahdollisuuksia lähtien omista suunnistus-, kuntosali-, ja jumppaharjoituksista, jotka ovat maksuttomia kaikille Lynxin jäsenille. Lisäksi Lynx järjestää kuntorasteja ja ylläpitää kiintorasteja, sekä tarjoaa suunnistusopetusta.  

Kuntorastit ja Keskiviikkorastit

Lynx järjestää vuosittain muutamia kuntorasteja yhdessä Espoon Akilleksen kanssa sekä omia Keskiviikkorasteja, jossa lajia voi tulla helposti kokeilemaan.

Lisätietoa Lynxin järjestämistä kuntorasteista.

Lynxin harjoitukset ja suunnistusopetus

Keskiviikkorastien yhteydessä tarjolla on suunnistusopetusta ja harrasteryhmät nuorille ja aikuisille. Lisätietoa aikuisten suunnistuskoulusta. 

Lynxin järjestämistä harjoituksista ajantasainen tieto löytyy aina Lynxin omasta Nimenhuuto-palvelusta.

Kiintorastit

Lynx ylläpitää kiintorasteja Veikkolan urheilupuiston alueella sekä Sundsbergin viereisessä metsässä, jotka ovat vapaasti kaikkien (myös seuraan kuulumattomien) käytettävissä:

Lynxin ulkopuolista tarjontaa:

Yhteyshenkilöt

  • Kuntosuunnistus: Lauri Kleemola, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 40 548 2372
  • Aikuisten ja nuorten suunnistuskoulu: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media