Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
Veikkolassa 
Kilpailuinfo

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Poikkeustilasta johtuen Lynxissä aloitettu koulu- ja eskarikiertue jouduttiin keskeyttämään. Sen tilalle on nyt viety eri maastoihin rasteja, ja kartat ovat vapaasti kaikkien ladattavissa. Kartalla on alueen kaikki rastit, joista voi yhdistellä itselleen sopivia ratoja. Pdf-muotoista karttaa voi katsoa myös puhelimen ruudulta, mikäli tulostinta ei ole käytettävissä.

Ensimmäisinä alueina valmistuivat Gesterby, Heikkilä ja Jerikonmäki kaikki rastit -karttoineen sekä Veikkolan Bakskogen, jossa tarjolla on kaksi valmiiksi suunniteltua rataa. Gesterbyssä, Heikkilässä ja Jerikonmäessä rasteilla on maastossa punavalkoinen muovinauha sekä teipinpala, johon on kirjoitettu kartallakin näkyvä rastin tunnuskoodi. Bakskogenissa rasteilla on pienikokoiset, oranssivalkoiset rastiliput.

Toivomme koululaissuunnistuksesta iloa paitsi perheille myös opettajille, jotka voivat käyttää näitä hyödyksi etäliikuntatunneillaan. Puhelimeen tai kelloon reitintallennus käyttöön ja suorituksen jälkeen opettajalle jakoon - helppoa ja hyödyllistä!

Mukavia suunnistushetkiä!

Mallirasti:

Ladattavat kartat

 

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media