Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
Veikkolassa 
Kilpailuinfo

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Kissojen yö 2020 -tapahtumakutsu

Lynx järjestää lasten ja nuorten yösuunnistustapahtuma Kissojen yön perjantaina 25.9.2020 Kirkkonummella Killinmäen alueella.
Kissojen yö on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä. Seuraa Kissojen yötä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #lynxkissojenyö.

Pääkohdat kiireisille

  • Pysäköinnin navigointiosoite: Vanha Rantatie 254, 02400 Kirkkonummi
  • Pysäköinti on tapahtumakeskuksessa Killinmäen laitosalueella.
  • Ensimmäiset lähdöt 25.9. klo 19.45.
  • Tapahtumakeskuksessa on kahvila, josta saa edullisesti pientä syötävää vaikka iltapalaksi.

Sarjat

S4RR (saattaja pakollinen), S6RR (saattaja pakollinen), S8RR, H/D 8RR, S10RR, H/D 10RR, H/D 12TR, H/D 12, H/D 14, S AVOIN

Saattaja AVOIN-sarja on tarkoitettu kaikenikäisille saattajan kanssa metsään lähteville. Voit valita minkä tahansa radan. H tarkoittaa poikien sarjaa ja D tyttöjen sarjaa.

Ilmoittautumiset

Ne osallistujat, joilla on suunnistuslisenssi, ilmoittautuvat IRMAn kautta. Lisenssittömät osallistujat ilmoittautuvat Lynxin sivuilla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 23.9. klo 24.00 mennessä. Huom. Lynxin sivujen kautta ilmoittautuessa ilmoita huoltajan puhelinnumero, josta tavoitetaan tarvittaessa kilpailun jälkeen! Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin. Kilpailupaikalla myös mahdollista ilmoittautua infoon, jolloin osallistumismaksu on korkeampi.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu on 10 euroa/osallistuja etukäteen ilmoittauduttaessa (ke 23.9. mennessä) ja 15 euroa/osallistuja paikan päällä 25.9. ilmoittauduttaessa. Jos osallistujalla ei ole omaa sähköistä emit-leimauskorttia, perimme kortin vuokrasta 3 euroa.
Osallistumismaksu sekä mahdollinen emit-kortin vuokra 3 euroa maksetaan samanaikaisesti ilmoittautumisten kanssa. Maksut Lynx ry:n tilille numero FI73 5554 0940 0020 65. Viesti-kenttään: Lapsen nimi, sarja ja seura, jos lapsi kuuluu johonkin seuraan.

Tarkasta, maksaako seurasi osallistumismaksun, koska tapahtuma ei ole virallinen suunnistuskilpailu.

Lähdöt

Ensimmäiset lähdöt ovat klo 19.45. Saattajasarjoilla on ohjeellinen lähtöaika; metsään lähdetään joustavasti ja ajanotto lähtee liikkeelle lähtöleimauksesta.

Lähtöajat

Lähtöajat julkaistaan Lynxin nettisivuilla viimeistään torstaina 24.9.2020.

Leimausjärjestelmä

Tapahtumassa on käytössä Emit-leimaus. Jokaisella osallistujalla on oltava emit-leimauskortti, ja emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos omaa emit-korttia ei ole, varaamme osallistujalle vuokrakortin. Sen vuokrahinta on 3 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kartta

Tulostekartta 1:7 500, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.

Tapahtumamaasto

Pieni, polkuihin ja asutukseen rajautuva metsäalue Kirkkonummen Killinmäessa. Alueella on suunnistusta helpottamassa runsaasti polkuja.

Pysäköinti ja opastus

Pysäköinnin navigointiosoite: Vanha Rantatie 254, 02400 Kirkkonummi. Pysäköinti on laitosalueen parkkipaikoilla, ja pysäköinnistä on tapahtumakeskukseen enintään 200 metriä. Opastus on paikallaan pe 25.9. klo 18 alkaen.

Valaisinsuositus

Metsään kannattaa ehdottomasti ottaa valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras asu palkitaan.

Tapahtumakeskus

Kilpailukeskus on Killinmäen laitosalueen piha-alueella ulkotiloissa. Kilpailukeskuksessa on info, kahvila, WC ja ensiapu. Kisakahvilasta edullisesti pientä syötävää ja juotavaa yms.

Tapahtuman vastuukissat

Pomoilves Heli Lehmussaari-Rehn
Ratapantteri Vili Miettinen
Tuloskolli Antti Ursin

Tiedustelut lynxkirkkonummi (#) gmail.com.

Tervetuloa lumoavaan metsään!
Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media