Lynx Vuoden
Kasvattajaseura 2019
Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkorastit ja 
Espoorastit 
Lue lisää!

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Kilpailu käydään polkurikkaassa maastossa asutusten läheisyydessä Kirkkonummella Gesterbyn koulukeskuksessa. Radat on laadittu keskimääräistä helpommiksi, mikä mahdollistaa myös vähemmän suunnistaneiden lasten ja nuorten suoriutumisen radoista.

Kaikki radat alittavat kahdesti maaston halki kulkevan autotien, tien ylitys on ehdottomasti kielletty, kulku ainoastaan alikulkujen kautta!

Maastossa on jonkin verran karttaan merkitsemättömiä heikkoja kulku-uria, vain selkeät polut merkitty. Näkyväisyys pääosin hyvä, mutta lehtien tulo puihin rajoittaa näkyvyyttä hieman.

Rasteja on taas lähekkäin maastossa, joten tarkastakaa koodit ja muistakaa leimata jokaisella rastillanne. Esimerkiksi rastireitillä on seitsemän (7) rastia.

Lähtö, maali ja vaihtoalue sijaitsevat tiiviissä asetelmassa koulukeskuksessa. Olkaa tarkkoina, että otatte oman karttanne vaihdossa. Varokaa, lähdössä saattaa olla ahdasta, mutta sopu sijaa antaa.

Kilpailusta tullee vauhdikas kevätillan pyrähdys, jossa varmasti tapahtuu koko ajan. Olkaa tarkkoina, että lapset ja nuoret ovat oikeaan aikaan lähdössä ja vaihdossa.

Vauhdikasta kilpailua kaikille!

Kilpailun valvoja
Kai Hilo
Espoon Suunta

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media