Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
lapsille ja nuorille 
Kilpailukutsu

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Kissojen Yö on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä.

Paikka ja pysäköinti
Kartanonrannan koulu, Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg. Paikoitus on kilpailukeskuksen läheisyydessä. Matkaa kilpailukeskukseen on enintään 500 m. Seuraa opastusta. Ei pysäköintimaksua.

Lähdöt ja tulokset
Lähdöt tapahtuvat klo 19.45 alkaen. Kilpailussa käytetään yhtä lähtöpaikkaa, joka sijaitsee kilpailukeskuksen lähellä. Matkaa lähtöön 100 m. Ennakkoon ilmoittautuneille kilpailijoille arvotaan lähtöajat. Ennakkoon ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua enää infossa, vaan he voivat mennä suoraan lähtöön. Paikanpäällä ilmoittautuneille lähtöajat ovat sarjan lopussa. Paikanpäällä ilmoittaudutaan infossa. RR-radalle lähtijöitä on niin paljon, että saattaja-sarjalaisia lähtee metsään hyvinkin samaan aikaan kilpasarjojen kanssa. Tulokset ovat esillä kilpailukeskuksessa kilpailujen aikana sekä Lynxin kotisivuille kisojen jälkeen.

Radat, kartat ja matkat

Kartta A4, 1:5000, käyräväli 2,5 m.

Matkat:
H14 - 2,8 km
D14 - 2,4 km
H12 – 2,0 km
D12 – 2,0 km
H/D12TR - 1,5 km
RR – 1,9/1,5 km

RR- ja TR-sarjojen viitoitus on yhtenäinen valkoinen nauha. Rastireitin rastitunnukset ovat RR1, RR2, RR3, jne. Muissa sarjoissa numerokoodit on painettu kartan reunassa oleviin rastimääritteisiin. Kaikissa sarjoissa puuttuvasta tai väärästä leimasta annetaan 10 minuutin aikasakko. Muista tarkistaa rastilla koodi!

Kilpailumaasto
Kirkkonummen Sundsbergissä sijaitseva puistomainen metsäalue, jossa on runsaasti polkuja. Maastossa on joitakin pitkospuita, jotka voivat olla sateella liukkaita.

Sarjat ja palkinnot

S4RR, S6RR, S8RR, S10RR, H/D8RR, H/D10RR, H/D12TR, H/D12, H/D14.
S=saattajan kanssa. Yhdellä saattajalla voi olla useampia lapsia matkassaan.
Kaikki osallistujat saavat maalissa pienen osallistumispalkinnon. Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta. Saattajasarjoissa palkinnot arvotaan.

Ilmoittautuminen ja maksut
Osanottomaksu on paikanpäällä ilmoittautuneilta 13€/lapsi. Ilmoittautuminen on tehtävä paikanpäällä klo 20.15 mennessä. Kilpailupaikalla maksu tapahtuu käteisellä.

Leimausjärjestelmä
Kilpailussa käytetään Emit-leimausjärjestelmää. Emit-kortin voi lainata järjestäjiltä. Lainakortin maksu 3€ maksetaan infoon korttia noudettaessa.

Valaisinsuositus
Metsään tarvitsee mukaan valaisimen, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan. Otsalamppu on paras, mutta esim. taskulampulla pärjää mainiosti.

Kilpailukeskus
Kilpailukeskuksessa on kahvio, info ja ensiapu. Wc:t sijaitsevat koulun aulassa. Pesumahdollisuutta ei ole. HUOM! Jalkineissa ei saa mennä koulun sisälle! Kengät jätetään eteiseen sisätiloissa käynnin ajaksi!

Kuntosuunnistus
Kisan yhteydessä on mahdollisuus kuntosuunnistukseen. Radat n. 3 km ja n. 5 km. Ilmoittautuminen ja karttamaksu (13 e) Infoon. Kuntosuunnistuksen lähtö on kilpasarjojen lähdön yhteydessä, mutta kuntoratojen maali on eri paikassa kuin kilpasarjojen maali. Kaikkien kuntosuunnistajien on maaliin / maastosta pois tullessaan EHDOTTOMASTI ilmoitettava itsensä saapuneeksi kulkemalla EMIT-purun kautta.

Kuntosuunnistajat voivat lähteä metsään kello 19:45-20:15 ja maali sulkeutuu kello 21:30.

Kielletyt alueet
Tontit ja piha-alueet ovat kiellettyjä alueita.

Kaikille onnea kisoihin!

Toimihenkilöt
Kilpailunjohtaja: Heli Lehmussaari-Rehn 050 424 2795
Ratamestari: Marko Närvä
Info: Annamari Tiitola
Kahvio: Kirsi Isoherranen
Ensiapu: Kirsi Isoherranen
Lähtö: Mikke Maronen
Tulospalvelu: Tuomas Metsälä
Kilpailukeskus: Max Packalen
Kuulutus: Anna Ojapalo
Tiedotus: Auli Packalen

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media