Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
lapsille ja nuorille 
Kilpailukutsu

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Lynx järjestää KISSOJEN YÖ –lasten yösuunnistustapahtuman perjantaina 21.9.2018 Kirkkonummella Jerikonmäen kuntoradan alueella.

KISSOJEN YÖ on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä.

Sarjat

S4RR (saattaja pakollinen), S6RR (saattaja pakollinen), S8RR, H/D 8RR, S10RR, H/D 10RR, H/D 12TR, H/D 12, H/D 14, S AVOIN

Uusi sarja Saattaja AVOIN on tarkoitettu kaikenikäisille saattajan kanssa metsään lähteville. Voit valita minkä tahansa radan.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 18.9. klo 24.00 mennessä Lynxin sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella, Huom. Ilmoita huoltajan puhelinnumero, josta tavoitetaan kilpailun jälkeen! Kilpailupaikalla myös mahdollista ilmoittautua infoon, osallistumismaksu on silloin korkeampi. Ilmoittaudu tästä.

Osanottomaksut

8 euroa/kilpailija (Kilpailupaikalla 13 euroa/kilpailija). Osanottomaksut maksetaan samanaikaisesti ilmoittautumisten kanssa. Maksut Lynx ry:n tilille numero FI73 5554 0940 0020 65. Viesti-kenttään: Lapsen nimi, sarja ja seura.

Tarkasta, maksaako seurasi osallistumismaksun, koska tapahtuma ei ole virallinen suunnistuskilpailu.

Lähdöt

Ensimmäiset lähdöt klo 19.45.

Lähtöajat

Lähtöajat julkaistaan Lynxin nettisivuilla viimeistään torstaina 20.9.

Leimausjärjestelmä

Emit-leimaus. Kilpailijan emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Muussa tapauksessa kilpailijalle varataan vuokrakortti, jonka hinta on 3 euroa.

Kartta

Tulostekartta 1:5000, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.

Kilpailumaasto

Pieni, ulkoiluteihin ja asutukseen rajautuva metsäalue Kirkkonummen Jerikonmäen laella ja rinteillä. Alueella on suunnistusta helpottamassa kuntorata ja runsaasti muita polkuja. Kuntoradan valot on sammutettu kilpailun ajaksi.

Pysäköinti ja Opastus

Pysäköinnin Navigointiosoite: Asemankaari 3, Kirkkonummi. Pysäköinti on Kirkkonummen rautatieaseman parkkihallissa, seuraa Kirkkonummen rautatieaseman viittoja. Opastus on paikallaan pe 21.9. klo 18 alkaen.

Pysäköinnistä kilpailukeskukseen on matkaa 1 km.

Valaisinsuositus

Metsään kannattaa ottaa jokin valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras kissa-asu palkitaan.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on maasto-olosuhteissa. Kilpailukeskuksessa on info, kahvila, WC ja ensiapu. Kisakahvilasta edullisesti pientä syötävää ja juotavaa ym.

Tiedustelut

Kilpailunjohtaja Heli Lehmussaari-Rehn p. 0504242795

Lisätietoja löytyy myös seuran nettisivuilta www.lynx.fi

 

Tervetuloa lumoavaan metsään!

Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media