Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
lapsille ja nuorille 
Kilpailukutsu

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

KISSOJEN YÖ 21.9.2018

KISSOJEN YÖ on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä.

Vastuulliset yökissat:

 • Pomoilves Heli Lehmussaari-Rehn 050 424 2795
 • Ratapantteri Mikko Kuusinen
 • Lähtöleopardi Mikke Maronen
 • Tuloskolli Janne Kivilaakso
 • Kilpailukeskuskuningasleijona Pietari Vuorensola
 • Infopuuma Nelli Rehn
 • Muonamirri Mira Mäkelä
 • Terveystiikeri Paula Iso-Markku
 • Mikrofonimisu Anna Ojapalo
 • Jaguaari ja muut autot Meri Louhisola
 • Somegepardi Auli Packalen

Paikka ja pysäköinti

Jerikonmäen ulkoilualue, Kirkkonummi.

Pysäköinnin Navigointiosoite: Asemankaari 3, Kirkkonummi. Pysäköinti on Kirkkonummen rautatieaseman parkkihallissa, seuraa Kirkkonummen rautatieaseman viittoja. Opastus on paikallaan pe 21.9. klo 18 alkaen. Pysäköinnistä kilpailukeskukseen on matkaa 1 km. Seuraa opastusta ja ole varovainen teiden ylityksissä. Ei pysäköintimaksua.

Lähdöt ja tulokset

Lähdöt tapahtuvat klo 19.45 alkaen. Kilpailussa käytetään yhtä lähtöpaikkaa, matkaa lähtöön 200 m. Ennakkoon ilmoittautuneille kilpailijoille arvotaan lähtöajat. Ennakkoon ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua enää infossa, vaan he voivat mennä suoraan lähtöön.

Paikanpäällä ilmoittaudutaan infossa, ks. alla. Paikanpäällä ilmoittautuneiden lähtöajat ovat sarjan lopussa. Info kertoo ohjeellisen lähtöajan ilmoittautumisen yhteydessä. RR- radalle lähtijöitä on niin paljon, että saattaja-sarjalaisia lähtee metsään hyvinkin samaan aikaan kilpasarjojen kanssa.

KISSOJEN YÖn ajanotto alkaa EMIT-kortin nollauksesta, tällä mahdollistetaan myös paikan päällä ilmoittautuneiden joustava maastoon lähettäminen. Varmistakaa lähtöluettelosta, että ilmoitettu EMIT-kortti on oikea, muutokset infoon ennen lähtöä. Tällä varmistetaan jouheva toiminta maaliintulon yhteydessä. Samaa EMIT-korttia voi käyttää vain yksi suunnistaja.

Keskeyttäneiden on ehdottomasti ilmoittauduttava maalissa!

Kilpailun aikana ONLINE tulokset ovat nähtävillä KISSOJEN YÖn kisasivuilla. Kisan jälkeen tulokset löytyvät samalta sivulta.

Ilmoittautuminen ja maksut

Osanottomaksu on paikanpäällä ilmoittautuneilta 13 €/lapsi. Ilmoittautuminen on tehtävä paikanpäällä klo 20.15 mennessä. Kilpailupaikalla maksu tapahtuu käteisellä.

Leimausjärjestelmä

Kilpailussa käytetään EMIT-leimausjärjestelmää. EMIT-kortin voi lainata infosta.

Lainakortin maksu 3€ maksetaan infoon korttia noudettaessa.

Palauttamatta jääneestä lainakortista veloitetaan 60€. Kilpailija (huoltaja) on vastuussa lainakortin palauttamisesta maaliintulon yhteydessä – maalin henkilöstö pyrkii huomaamaan lainakortit maaliintulon yhteydessä.

Radat, kartat ja matkat

Tulostekartta 1:5000, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa. Rasti- ja tukireitti on piirretty karttaa yhtenäisellä vaaleanvioletilla viivalla.

Ratapituudet:

 • RR 1,7 / 1,1 km
 • TR 1,3 km
 • H/D12 1,5 km
 • H/D14 2,1 km

RR- ja TR-sarjojen viitoitus metsässä on yhtenäinen valkoinen nauha. Rastireitin rastitunnukset ovat RR1, RR2, RR3, jne. Muissa sarjoissa numerokoodit on painettu kartan reunassa oleviin rastimääritteisiin. Kaikissa sarjoissa puuttuvasta tai väärästä leimasta annetaan 10 minuutin aikasakko – KISSOJEN YÖssä kenenkään suoritusta ei hylätä! Muista kuitenkin tarkistaa rastilla koodi.

Kilpailumaasto

Pieni, ulkoiluteihin ja asutukseen rajautuva metsäalue Kirkkonummen Jerikonmäen laella ja rinteillä. Alueella on suunnistusta helpottamassa kuntorata ja runsaasti muita polkuja. Kuntoradan valot on sammutettu kilpailun ajaksi.

Sarjat ja palkinnot

S4RR (saattaja pakollinen), S6RR (saattaja pakollinen), S8RR, H/D 8RR, S10RR, H/D 10RR, H/D 12TR, H/D 12, H/D 14, S AVOIN S=saattajan kanssa. Yhdellä saattajalla voi olla useampia lapsia matkassaan. Saattaja AVOIN on tarkoitettu kaikenikäisille saattajan kanssa metsään lähteville. Voit valita minkä tahansa radan.

Kaikki osallistujat saavat maalissa osallistumispalkinnon. Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta radan hyväksytysti (ilman aikasakkoa) suorittanutta.

Valaisinsuositus

Metsään tarvitsee mukaan valaisimen, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan. Otsalamppu on paras, mutta esim. taskulampulla pärjää mainiosti.

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras kissa-asu palkitaan.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on maasto-olosuhteissa. Kilpailukeskuksessa on kahvio, info, WC ja ensiapu. Pesumahdollisuutta ei ole.

Kielletyt alueet

Upinniementielle ei missään tapauksessa saa mennä! Upinniementie on karttaan merkitty kielletyksi alueeksi. Lisäksi tontit ja piha-alueet ovat kiellettyjä alueita.

Kaikille kissamaista onnea kisoihin!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media