Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
lapsille ja nuorille 
Kilpailukutsu

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

Lynx järjestää lasten ja nuorten yösuunnistustapahtuma Kissojen yön perjantaina 27.9.2019 Kirkkonummella Gesterbyn koulun alueella. Samassa yhteydessä järjestetään H/D14-sarjojen yösuunnistuksen aluemestaruuskilpailu.

Kissojen yö on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä. Seuraa Kissojen yötä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #ynxkissojenyö.

Pääkohdat kiireisille

  • Pysäköinnin navigointiosoite: Gesterbynkaari 1-3, 02400 Kirkkonummi
  • Pysäköinti on tapahtumakeskuksessa Gesterbyn koulukeskuksessa.
  • Ensimmäiset lähdöt 27.9. klo 19.45.
  • Tapahtumakeskuskuksessa on kahvila, josta saa edullisesti pientä syötävää vaikka iltapalaksi.

Sarjat

S4RR (saattaja pakollinen), S6RR (saattaja pakollinen), S8RR, H/D 8RR, S10RR, H/D 10RR, H/D 12TR, H/D 12, H/D 14, S AVOIN

Saattaja AVOIN-sarja on tarkoitettu kaikenikäisille saattajan kanssa metsään lähteville. Voit valita minkä tahansa radan. H tarkoittaa poikien sarjaa ja D tyttöjen sarjaa.

Ilmoittautumiset

Ne osallistujat, joilla on suunnistuslisenssi, ilmoittautuvat IRMAn kautta. Lisenssittömät osallistujat ilmoittautuvat Lynxin sivuilla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 25.9. klo 24.00 mennessä. Huom. Lynxin sivujen kautta ilmoittautuessa ilmoita huoltajan puhelinnumero, josta tavoitetaan tarvittaessa kilpailun jälkeen! Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin. Kilpailupaikalla myös mahdollista ilmoittautua infoon, jolloin osallistumismaksu on korkeampi.

Ilmoittaudu tästä >> 

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu on 8 euroa/osallistuja etukäteen ilmoittauduttaessa (ke 25.9. mennessä) ja 13 euroa/osallistuja paikan päällä 27.9. ilmoittauduttaessa. Jos osallistujalla ei ole omaa sähköistä emit-leimauskorttia, perimme kortin vuokrasta 3 euroa.

Osallistumismaksu sekä mahdollinen emit-kortin vuokra 3 euroa maksetaan samanaikaisesti ilmoittautumisten kanssa. Maksut Lynx ry:n tilille numero FI73 5554 0940 0020 65. Viesti-kenttään: Lapsen nimi, sarja ja seura, jos lapsi kuuluu johonkin seuraan.

Tarkasta, maksaako seurasi osallistumismaksun, koska tapahtuma ei ole virallinen suunnistuskilpailu muutoin kuin H/D14-sarjojen osalta.

Lähdöt

Ensimmäiset lähdöt ovat klo 19.45. Saattajasarjoilla on ohjeellinen lähtöaika; metsään lähdetään joustavasti ja ajanotto lähtee liikkeelle lähtöleimauksesta.

Lähtöajat

Lähtöajat julkaistaan Lynxin nettisivuilla viimeistään torstaina 26.9.2019.

Leimausjärjestelmä

Tapahtumassa on käytössä Emit-leimaus. Jokaisella osallistujalla on oltava emit-leimauskortti, ja emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos omaa emit-korttia ei ole, varaamme osallistujalle vuokrakortin. Sen vuokrahinta on 3 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kartta

Tulostekartta 1:10 000, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.

Tapahtumamaasto

Pieni, ulkoiluteihin ja asutukseen rajautuva metsäalue Kirkkonummen Gesterbyssä. Alueella on suunnistusta helpottamassa kuntorata ja runsaasti muita polkuja. Kuntoradan valot on sammutettu kilpailun ajaksi öisen tunnelman takaamiseksi.

Pysäköinti ja opastus

Pysäköinnin navigointiosoite: Gesterbynkaari 1-3, 02400 Kirkkonummi. Pysäköinti on koulun parkkialueella. Opastus on paikallaan pe 27.9. klo 18 alkaen. Pysäköinti on tapahtumakeskuksessa, joten siirtymiseen ei tarvitse varata aikaa.

Valaisinsuositus

Metsään kannattaa ottaa jokin valaisin mukaan, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan.

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras asu palkitaan.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on Gesterbyn koulun piha-alueella. Kilpailukeskuksessa on info, kahvila, WC ja ensiapu. Kisakahvilasta edullisesti pientä syötävää ja juotavaa ym.

Tiedustelut

Kilpailunjohtaja Kirsi Isoherranen p. 0407293402
Ratamestarit Marko Närvä ja Ville Koponen p. 0505207992
Valvoja Kai Hilo Espoon Suunta p. 040 865 2858

Tervetuloa lumoavaan metsään!

Lynx ry

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media