Aikuisten suunnistuskoulu
Kevät 2021
Tervetuloa mukaan!

Kompassicup 2021  
lapsille ja nuorille 
Kilpailukutsu

Kissojen Yö 2020
Lisätiedot

 

Suunnistuskoulu
lapsille 
Lisätiedot!

KISSOJEN YÖ on avoin kuntosuunnistustapahtuma – suunnistuksen kilpailulisenssiä ei tarvita ja se sopii kaikille, jotka haluavat jännitystä pimeässä metsässä. H/D14-sarjoissa kisaillaan yö-aluemestaruuksista.

Vastuulliset yökissat:

Pomoilves Kirsi Isoherranen 0407293402 

Ratapantteri Marko Närvä

Ratamestariryhmän Pomoilves Ville Koponen

Lähtöleopardi Mikke Maronen

Tuloskolli Antti Ursin

Kilpailukeskuskuningasleijona Pietari Vuorensola

Infopuuma Heli Lehmussaari-Rehn

Muonamirri Mira Mäkelä

Terveysjaguarundi Kirsi Isoherranen

Mikrofonigepardi Karim Mbembela

Jaguaari ja muut autot Hanna Sillanpää

Somemisu Auli Packalen

Valvojatiikeri Kai Hilo  EsSu

 

Paikka ja pysäköinti

Gesterbyn koulukeskuksen alue, Kirkkonummi. 

Pysäköinnin Navigointiosoite: Gesterbynkaari 1-3, Kirkkonummi. Pysäköinnistä max. 300 m kilpailukeskukseen. Opastus on paikallaan pe 27.9. klo 18 alkaen.

Ei pysäköintimaksua.

 

Lähdöt, maali ja tulokset

Lähdöt tapahtuvat klo 19.45 alkaen. Kilpailussa käytetään yhtä lähtöpaikkaa, matkaa lähtöön n. 200 m. Ennakkoon ilmoittautuneille kilpailijoille arvotaan lähtöajat. Ennakkoon ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua enää infossa, vaan he voivat mennä suoraan lähtöön. 

 

Paikanpäällä ilmoittaudutaan infossa, ks. alla. Paikanpäällä ilmoittautuneiden lähtöajat ovat sarjan lopussa. Info kertoo ohjeellisen lähtöajan ilmoittautumisen yhteydessä. RR-radalle lähtijöitä on niin paljon, että saattaja-sarjalaisia lähtee metsään hyvinkin samaan aikaan kilpasarjojen kanssa. 

 

KISSOJEN YÖn ajanotto alkaa EMIT-kortin nollauksesta, tällä mahdollistetaan myös paikan päällä ilmoittautuneiden joustava maastoon lähettäminen. Varmistakaa lähtöluettelosta, että ilmoitettu EMIT-kortti on oikea, muutokset infoon ennen lähtöä. Tällä varmistetaan jouheva toiminta maaliintulon yhteydessä. Samaa EMIT-korttia voi käyttää vain yksi suunnistaja.

 

H/D14-sarjojen lähtö normaaliperiaatteella kellon mukaan.

 

Keskeyttäneiden on ehdottomasti ilmoittauduttava maalissa!

 

Maali sulkeutuu klo 22.15.

 

Kilpailun aikana ONLINE tulokset ovat nähtävillä KISSOJEN YÖn kisasivuilla. Kisan jälkeen tulokset löytyvät samalta sivulta.

 

Ilmoittautuminen ja maksut

Osanottomaksu on paikanpäällä ilmoittautuneilta 13 €/lapsi. Ilmoittautuminen on tehtävä paikanpäällä klo 20.15 mennessä.   Kilpailupaikalla maksu tapahtuu käteisellä.

 

Leimausjärjestelmä

Kilpailussa käytetään EMIT-leimausjärjestelmää. EMIT-kortin voi lainata infosta.  Lainakortin maksu 3€ maksetaan infoon korttia noudettaessa. 

Palauttamatta jääneestä lainakortista veloitetaan 80€. Kilpailija (huoltaja) on vastuussa lainakortin palauttamisesta maaliintulon yhteydessä – maalin henkilöstö pyrkii huomaamaan lainakortit maaliintulon yhteydessä.

 

Radat, kartat ja matkat 

Tulostekartta 1:10 000, käyräväli 5 m. Kartta on muovikotelossa.Rasti- ja tukireitti on piirretty karttaa yhtenäisellä vaaleanvioletilla viivalla.

Ratapituudet:

RR  1,5/2,0 km

TR   1,7 km

H/D12  2,1 km

H/D14  2,8 km

 

RR- ja TR-sarjojen viitoitus metsässä on yhtenäinen valkoinen nauha. Rastireitin rastitunnukset ovat RR1, RR2, RR3, jne. Muissa sarjoissa numerokoodit on painettu kartan reunassa oleviin rastimääritteisiin. Irrallisia rastimääritteitä ei ole saatavilla.

Kaikissa muissa sarjoissa paitsi H/D14 –sarjoissa puuttuvasta tai väärästä leimasta annetaan 10 minuutin aikasakko – eli suoritusta ei hylätä. Muista kuitenkin tarkistaa rastilla koodi.

 

Kilpailumaasto

Pieni, ulkoiluteihin ja asutukseen rajautuva metsäalue Gesterbyn koulun läheisyydessä. Alueella on suunnistusta helpottamassa kuntorata ja runsaasti muita polkuja. Kuntoradan valot on sammutettu kilpailun ajaksi. 

 

Sarjat ja palkinnot 

S4RR (saattaja pakollinen), S6RR (saattaja pakollinen), S8RR, H/D 8RR, S10RR, H/D 10RR, H/D 12TR, H/D 12, H/D 14, S AVOIN

S=saattajan kanssa. Yhdellä saattajalla voi olla useampia lapsia matkassaan. Saattaja AVOIN on tarkoitettu kaikenikäisille saattajan kanssa metsään lähteville. Voit valita minkä tahansa radan.

Kaikki osallistujat saavat maalissa osallistumispalkinnon. Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta radan hyväksytysti (ilman aikasakkoa) suorittanutta. H/D14-sarjoissa AM-mitalit. Saattajasarjoissa arvotaan yksi palkinto. 

Valaisinsuositus

Metsään tarvitsee mukaan valaisimen, sillä lähdöt tapahtuvat pimeän aikaan. Otsalamppu on paras, mutta esim. taskulampulla pärjää mainiosti.

 

Pukeutuminen

Voit pukeutua myös kissamaisesti naamiaisasuun. Paras kissa-asu palkitaan.

 

Kilpailukeskus

Kilpailukeskus on Gesterbyn/Winellskan koulun piha-alueella. Kilpailukeskuksessa on kahvio, info, WC ja ensiapu. Pesumahdollisuutta ei ole. 

Kielletyt alueet

Piha-alueille meno ehdottomasti kielletty. Kilpailualueen läpi menevä tie tulee alittaa merkittyä alikulkua pitkin, tietä ei saa ylittää tai sen viertä kulkea. Kilpailualueella oleva pelto on merkitty kielletyksi alueeksi, mutta sen keltaisilla ei-kielletyillä laidoilla saa juosta.

 

Kaikille kissamaista onnea kisoihin!

Yhteistyössä:

Sosiaalinen media